mandag 27. august 2012

Bryllupsgaver



 Vi fikk jo så utrolig mye fint i bryllupsgaver. Her er noe av det vi fikk og som har kommet på plass. Bildet fikk vi av min søster, ble veldig fint på denne veggen. Malt av Mona Stiklestad. Kartell lampa passe helt perfekt over kjøkkenbenken!!!

 

           ENda en lekker Kartell lampe:)                          Finn schjøll lysestaker
                                 Kartell skål
                   Ble fint i skuffer og skap med nytt servise
                                                                              




 

søndag 19. august 2012

Helga trim

 Tur Tur opp til Marsteinsvola idag, denne helga har vin og trim gått om hverandre. Jeg har vært hjemme alene mens Jonny og barna har vært på lavvotur, sammen med to andre fedre og barn. Fredag ble en trivelig kveld men vin, mat og jacuzzi bad:)  Lørdag sykkla jeg rundt Leksdalsvannet, god trim med sure lår!!!
 Fint på fjellet

 Da var jeg på toppen, tenkte at jeg skulle ta en annen vei ned, jaja ut på egen hånd kan man si. Hadde ikke peiling på hvor jeg kom ned, takk og pris for de røde merkene. Men jeg kom meg ned på riktig lei mot bilen igjen.

tirsdag 7. august 2012

Smoothie


Jeg er ikke så stor fan av smoothie, men denne synes jeg ikke var så verst. Skulle vært mye flinkere på å mixe av ulike bær og frukt.

I denne brukte jeg:
Jordbær
1 banan
2 dl melk
litt sukker
kunne brukt isbiter, men det hadde jeg ikke.

fredag 3. august 2012

Damekveld med reker og hvitvin. Trivelig en sommerkveld og invitere noen damer på mat og vin.
Endelig et par dager med sol. Idag var første dag i sommer vi pakka strandveska og dro på stranden. Barna var veldig gira!! Ble litt sol vertfall, men ikke noe tropevarme akkurat.
Gleder meg til bryllup i morgen, på med stasen og hever sjampanjeglasset for brudeparet. Deilig å skal være gjest denne gangen:)