onsdag 27. juni 2012

Bryllup

 Her er noen biler jeg har fått fra bryllupet. Vi hadde et så utrolig vakkert bryllup, med fantastisk musikk og stemning i kirka. God mat, godt drikke, underholdning og en artig fest som vi sa i velkomst talen. Å det ble det virkelig. Alle var i stemning fra første stund. Med cava, makroner, jordbær duppet i sjokolade til velkomst. Fortsatte med mange flotte taler under middagen. Så ble det fest med mange artige innslag, bryllupsvals utenom det vanlige og party med masse dansing og skåling Det kunne ikke blitt bedre. Vi er så taknemlig for alle som var med og gjorde dagen vår så flott og minnerik!!!!
                                                           JAAAA...
En lykkelig brud :)

Flere bilder kommer når vi får systematisert litt.

lørdag 9. juni 2012

Det blomstrer

 Vårt lille epletre blomstrer, sikkert 4 epler i år også...
 Fingrene blir grønnere for hvert år..
    


 Stauder er fine og de kommer tilbake hvert år, det gjelder å finne ulike sorter slik at det alltid blomstrer noen gjennom hele sommeren. Når vi kjøpte huset var det et kjempe fint staude bedd, men da hadde jeg ikke peiling, hadde bare hatt en liten veranda i byen. Så da ble alle revet opp og erstattet av duk å bark sammen med vintergrønt. Angrer på det idag, for det var blomsterbedd som alltid var i blomst. Men har prøvd og plantet på nytt og nye kommer til for hvert år. Så er det bare å stå med rumpa rett til værs og luke ugress....!!!! Løvetann og smørblomster trenger jeg ikke å ha i min hage.



torsdag 7. juni 2012

Bryllupsnerver 2

Hjlepe meg nå begynner det virkelig å nærme seg kjenner jeg!!!! Wæææææ Nå begynner vi å være på detalj nivå. Jonny prøver så godt han kan å henge med på alt jeg babler om og planlegger. Han måtte begynne å skrive liste her en kveld så han skulle huske være på rett plas til rett tid den dagen.


Det er utrolig godt å få hjelp til ting en ikke kan selv!!! Får disse to ukene på meg nå så skal alt være helt perfekt :)

søndag 3. juni 2012

Pelargonia i hus både ute og inne nå. Synes de pynter opp så fint. Å med rosa blondegardiner blir det veldig så sommerlig .) Skal knipse litt av alle de jeg har ute også.