mandag 28. mai 2012

Workout Åre

I helgen var jeg på Åre workout, med masse trening med proffe instruktører. Søndag ble jeg med på topptur til Åre skutan, en tur der man fikk testet sin kondisjon og styrke. En utrolig herlig tur opp de bratte bakkene i Åre.

 Her er jeg på toppen av Åre skutan, en fantastisk fin tur i strålende solskinn.
 Litt av en utsikt vi hadde på vei opp.
 Shorts og singlett måtte viet for goretex klær på toppen, for der var det vind!!

Å sannelig kom det tre skigutter i bar overkropp, man vet aldri når de dukker opp:) hehe Tror ikke de hadde regnet med så mye publikum på turen opp...
 Nedturen gikk jo på raske ben ned bakkene...
 Så ble det litt varmere og singleten kom frem igjen :) Litt tung i beina på løpeturen ned igjen. 6 km stigning på 1000 høyde meter. Godt å tyne seg litt.
Åre sentrum langt der nede.

tirsdag 22. mai 2012

Sol!!!

 Endelig!!! Sol sol kom til meg. En av mine favoritt hobbyer er å sole meg :) Ligger nå i min nye solstol og slikker sol!!! Herlig :) Må legge litt grunnlag før bryllupet.

Så trivelig ute nå når jeg har fått plantet vakre blomster.


torsdag 17. mai 2012

Hurra!!

 Da er finstasen av og vi er godt plantet i sofa`n. Ellers så har blogg livet vært litt fraværende i siste. Men mye har skjedd for det. Jeg har hatt tidenes utdrikkingslag, for ei fantastisk helg med mange venner i Trondheim. Ikke så mye bilder på bloggen fra det akkurat, ikke så mye estetiske vakre bilder å publisere :) hehe (eller hva damer....)
                                                                                                            
 Ellers så har dagen gått slag i salg med barnetog, farmor besøk, kirka, 17. mai ablegøyer på Stiklestad skole og til slutt middag til svigers.... Sånn går du dagen.

tirsdag 8. mai 2012

Råsa...

 Klar for å slikke sol i denne!!! Måtte bare sommeren komme snart. Gleder meg til å få litt planter i krukker og ordne for litt utetid.
Kjøpt på Ikea.

søndag 6. mai 2012

Bryllups nerver....

Puh nå begynner jeg virkelig å få det...... Nerver for dette bryllupet. Sangere, musikk, pynt, stemning, detaljer.... wææææ Vet ikke om jeg får det til som jeg vil. Vi får se, vi får se... noe detalj planlegging gjenstår vertfall.







lørdag 5. mai 2012

Baking....

Hjelpe meg, man kan ikke ha bare solskinnshistorier på bloggen hel. Jeg har sagt det før, baking, vasking og maling er på eget ansvar når jeg får i oppdrag med slike ting.... Det blir liksom ikke helt bra..;) hehe
Konfirmanten Katrine som skal få en slik kake på kakebordet i morgen:):):)

Ellers så har jeg vært i byen idag. Herlig!!! Litt innkjøp til bryllup bla. Men må bare innom her og der likevel. Ikea til slutt. Litt av ei treningsøkt å spurte innom alt på 3 1/3 time. "Ørti" butikker i byen og maske, livving, xxl og ikea...puh


Var innom Interia, sååå mye fint!!! Disse kartell lampene er så fine!!!

 Inspirerende butikk, får lyst til å titte inn med en slik utstilling. Cornelias hus.

onsdag 2. mai 2012

New shoes

Veldig klar for sandal vær.... brrr tror det blir en stund til. Men greit å være berett:) Nye sandaler innkjøpt og klar til brukt vertfall!!!

tirsdag 1. mai 2012

Fruktkorg

Natursti på 1.mai feiring resulterte i vinner av fruktkorg: 9 hehe litt av en vinnerlykke. Aurora som vant da. Så nå kan man putte inn litt frukt innimellom sjokoladen vertfall. Sitter nå stapp mett etter godteri, potetgull og dipp. Puh denne helga ble litt vel lang ift det usunne. Fint vi har denne fruktkorga. Fristende blir det når man har det stående fremme slik.