lørdag 31. mars 2012

Påske tur..

 Da e vi igang med pølsa, ingen påsketur uten pølse og brød :) Etter å hatt stram opp på sprek dro vi til fjæra for litt grilling. Fantastisk godt å kjenne sola varme, håper virkelig på flere slike dager!!!
 Barna i aktivitet....
 Hund å greier å vettu :) hehe, ler vel godt dere som kjenner meg og min elsk på hunder... Jeg er litt små redd disse dyra, men ho da Åsa er grei. Vi skal passe henne en uke mens besteforeldra er i syden.

fredag 30. mars 2012

Påske


 Å du herlige påskeferie:) Huset er litt pyntet og taco tid står for tur. Hjemme noen dager før vi tar turen opp til hytta. Vi skal også inn til Åre for at Barna skal få prøve slalom en dag. Så vi gleder oss veldig til noen dager fri.


 Auroras bidrag fra sfo, kjempe søt:)
Påskeliljer på plass og jeg ønsker dere en riktig fin påske!!!

onsdag 28. mars 2012

Svigermors hjem

 Måtte ta noen bilder på Trones, hjemme til svigermor. Mye artig pynt hun har:)
                                                                                        Kirsebærkvister som blomster inne i varmen

tirsdag 27. mars 2012

Støvler


Disse skoen kommer godt med i dette regværet. Hjelpe meg skal ikke dette regnet gi seg snart og få se sola litt. Godt å være varm og tørr på beina verfall!! Disse er kjempe gode, støvler fra Ilse Jacobsen. De er foret så en holder seg varm.

mandag 26. mars 2012

Mathildes Verden på messe

 Utrolig fin stand de hadde, inspirerende som alltid!!
 Tolix i lyse blå... herlig!!!
 En slik hvit er å finne i min hage til sommeren :)
 Her er fra butikken i sentrum på Steinkjer. Man blir glad av å bare å se:)
Denne butikken må jeg bare innom av og til, interiør, blomster og klær. Så mye fint, lukter godt og god stemning. Finner alltid noe fint her. Denne må bare besøkes!!!!

søndag 25. mars 2012

Vaffeldagen

Den store vaffeldagen:)
Ikke akkurat favoritt maten etter festen i går, men noe går jo ned. Hjemme til svigers for litt vaffel når vi henta barna.

Någet redusert etter gårdsdagens utskeielse,  formen er ikke helt på topp men kunne vært verre.
Utrolig bra konsert, disse karene kan og lage liv og stemning. Skulle gjerne hatt de te å spille i bryllupet .) Noen som sponser... hehe :)

lørdag 24. mars 2012

Fest

Klar for fest i grønn bukse :)

Nilsen Aalberg



I kveld blir det konsert med disse gutta. Gleder meg!!!
Først skal vi ut å spise på mat og vin huset på Verdal sammen med flere par.
Veldig klar for en fest, tror ikke jeg har vært siden før jul. Da er det på tide å ut å lufte seg litt :)

Lurer på om jeg skal dra en tur på "Gjør din bolig bedre messe" som er i Steinkjerhallen nå på formiddagen. Mathildes verden hadde mange gode tilbud blant annet.

Ha en fin lørdag der ute :)

fredag 23. mars 2012

En liten handle runde:)

Ny Reima dress til junior. Var veldig fine farger på denne. Jeg er en stoooooor Reima fan!!! Jeg elsker disse dressene og andre produkter fra de. Etter å ha jobbet 14 år i barnehage og har to barn selv. Kan jeg virkelig annbefale deres dresser, votter, luer etc. Har bare brukt deres produkt til barna. Det som er så genialt med reima tec er at det er vanntett, barna blir ikke bløte. Har erfart at man blir mer bløt i regnklær. Så puster de, og for aktive barnehage barn er dette supert godt å ha på. Vottene er også mer vanntette enn regvotter. Å ja det koster litt, men jeg bruker de i flere sesonger pluss at det arves. Ulrik har kun hatt vinter votten av reima tec gjennom hele vinteren og samme votten hadde han i fjor. Det blir samme pris som tre fire par votter som blir bløte i snøen. Han er nesten aldri bløt, og han er en aktiv gutt ute i bhg som går på frilufsgruppa. Vinteren her i trøndelag er som regler våt og så da kjører man safet med en slik vinterdress. Dette er vårdressen og jeg bruker nesten ikke regntøy på barna når man har en slik dress. Til Auroa hadde jeg ikke regklær, brukte bare vårdressen på bløtedager, kan ikke huske hun var våt en dag. Det var dagens reklame..... skulle hatt provisjon her gitt .) hehe
 Nytt ullsett til barna fra Cupcake, kjøpt på Kriz me ZanZ. Hadde halv pris faktisk :)

Så et nyt BECK SONDER GAARD skjerf til meg selv :) Det også på halv pris!!! Disse er så gode, blanding av ull og silke.

torsdag 22. mars 2012

Gøy me nå nytt!!!

 Disse lekkre skålene kjøpte jeg på "min drøm" i går. Gøy me nå nytt!!!!

Her fikk de plass. Blir sikker hjemmelaget saft på flaska og hjemmelaget syltetøy på krukka vil jeg tro.... hahahaha not. Godteri tenker jeg disse passer til :)

onsdag 21. mars 2012

"Min drøm"

 Idag var jeg innom Verdals nye interiør butikk "Min drøm". De får det til på Verdal ja. Mange fine nisje butikker, ikke de store sentrene. Mye koseligere med disse søte små butikkene. Lena har skapt en kjempe fint og herlig butikk med god atmosfære. Mye fint og kjøpe samt at det er cafe der. Oppmala gammle møbler skaper et fint preg på butikken.

Her er det bare å bestille:)  De to glass skålene på disken kjøpte jeg!!
 Mye fint i hyllene.


 Enten man skal ha noe nytt selv eller som gave.

Her kan man kose seg med kaffe og kaker :)